ANKARA / NALLIHAN - Nasuhpaşa İlkokulu

Nasuhpaşa İlkokulu

Nasuhpaşa Mahallesi
Vizyon
Nasuhpaşa İlkokulu olarak, eğitimde kaliteyi ve öğrenci odaklı bir yaklaşımı en üst düzeyde benimsemekteyiz. Amacımız, öğrencilerimizi sadece akademik başarıya değil, aynı zamanda karakter gelişimine ve sosyal becerilere de önem veren bireyler olarak yetiştirmektir. Vizyonumuz, öğrencilerimizin özgün düşünme yeteneklerini geliştirerek sorunları yaratıcı çözümlerle yaklaşabilen, eleştirel düşünebilen, etkili iletişim kurabilen bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır. İnsan haklarına saygılı, çevreye duyarlı, toplumsal değerlere saygı gösteren bireyler yetiştirmek, vizyonumuzun temel bir unsuru olarak karşımıza çıkmaktadır. Öğrencilerimizin empati yeteneklerini güçlendirerek hoşgörü ve çeşitliliğe olan saygıyı önemsiyoruz. Nasuhpaşa İlkokulu olarak, sürekli gelişen eğitim yöntemleri ve teknolojilerini takip ederek öğretmenlerimizin profesyonel gelişimine büyük önem veriyoruz. Eğitim kadromuzun alanında uzman, motive edici ve rehberlik eden bir rol üstlenmesini sağlayarak öğrencilerimizin potansiyellerini en üst düzeye çıkarmayı amaçlıyoruz. Bu vizyonla, Nasuhpaşa İlkokulu olarak öğrencilerimizi donanımlı, özgüven sahibi ve etkili bireyler olarak yetiştirerek topluma olumlu katkı sağlamayı hedefliyoruz.
Misyon
Nasuhpaşa İlkokulu olarak misyonumuz, öğrencilerimizi özgün düşünebilen, etik değerlere sahip, küresel düşünceye açık bireyler olarak yetiştirmektir. Eğitim anlayışımız, sadece bilgi aktarımından daha fazlasını içerir; öğrencilerimizin karakter gelişimine, sosyal becerilere ve yaşam boyu öğrenme isteğine odaklanır. Misyonumuzun temelinde, her öğrencinin potansiyelini keşfetme ve geliştirme fırsatının olduğu bir öğrenme ortamı yaratmak yer alır. Öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerini desteklemek, onları özgün bir şekilde ifade edebilmelerini sağlamak amacıyla çeşitli eğitim yöntemleri ve etkinlikler kullanırız. Toplumsal sorumluluk bilinciyle donanmış bireyler yetiştirmek, misyonumuzun vazgeçilmez bir unsurudur. Öğrencilerimizi çevrelerine duyarlı, insan haklarına saygılı, hoşgörülü ve işbirliğine açık bireyler olarak yetiştirmek, onları sadece bireysel başarıya değil, aynı zamanda toplumlarına yapacakları olumlu katkılara da teşvik etmek amacımızdır. Eğitim kadromuz, öğrencilerimize sadece öğretmenlik değil, aynı zamanda rehberlik eden, ilham veren ve örnek olma rolünü üstlenir. Öğretmenlerimiz, öğrencilerin güvenli ve destekleyici bir ortamda öğrenmelerini sağlamak için sürekli olarak kendilerini geliştirirler. Nasuhpaşa İlkokulu olarak, öğrencilerimizin akademik başarılarını önemsemekle birlikte, onları karakterleriyle ve yetenekleriyle değerlendiren bir eğitim anlayışını benimseriz. Misyonumuz, geleceğin liderleri, düşünürleri ve değişim yaratıcıları olarak yetiştireceğimiz öğrencilerimize rehberlik etmek ve onları hayata hazırlamaktır.
08.30-15.00
İlçe Merkezi