ANKARA / NALLIHAN - Nasuhpaşa İlkokulu

Mrt

Okulumuz öğrencisi ENES YILMAZ Alpagut Türkiye Şampiyonası 9 yaş kategorisinde yarışmış ve 1. olmuştur. Nallıhan Spor Kulübüne ve öğrencimizi çalıştıran hocamız Hulusi ÜNAL'A teşekkür ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.

Ock

OKULUMUZ 3/B VE 4/B ÖĞRENCİLERİNİN HAZIRLADIKLARI DÖNEM SONU RESİM SERGİSİ OKUL MÜDÜRÜMÜZ, MÜDÜR YARDIMCIMIZ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN KATILIMIYLA AÇILDI. SERGİYİ GEZEN İDARECİLERİMİZ VE ÖĞRETMENLERİMİZ RESİMLERİ ÇOK BEĞENDİKLERİNİ DİLE GETİRDİLER. SERGİMİZ GÜN BOYUNCA ÖĞRENCİLERİN ZİYARETLERİYLE DEVAM ETMEKTEDİR.

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ANA SINIFI ÖĞRETMENİMİZ GÜLŞAH AKSÖZ ÖNCÜLÜĞÜNDE ÖĞRENCİLERİMİZ ETKİNLİKLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMİŞ. ETKİNLİKLERİ YAPARKEN YETERİNCE EĞLENMİŞLERDİR.

Ara